Evergetikon, seznamte se prosím

Evergetikon znamená v překladu z řečtiny PROSPĚŠNÝ - BLAHODÁRNÝ - DOBROTIVÝ a takové produkty 100% přírodní krétské značky Evergetikon skutenčně jsou. 

Evergetikon je jedna z nejžádanějších značek přírodní kosmetiky v Řecku. Její složení je opravdu 100% přírodní, ale nejen to, na vstupní ingredience je kladen obrovský důraz a jsou vybírány pouze ty nejkvalitnější suroviny.

Hlavní doménou Evergetikonu je brilantní kombinování esenciálních olejů a rostlinných olejů, díky kterým vznikají produkty s vysokou účinností a nespočtem benefitů pro pleť, vlasy i pokožku těla. Naprostá většina produktů Evergetikon neobsahuje vodu. Buď se jedná o produkty konzistence balzám, kde je vysoká koncentrace účinných látek a díky tomu spotřeba produktu velice malá. Díky tomu jsou produkty bez konzervantů a chemických látek, což je nesporným benefitem těchto produktů.
Nebo se jedná o produkty krémové konzistence, kde ale opět vodu nenajdete. Místo ní je zde použita šťáva z aloe vera, která pleti poskytuje mnohem více benefitů než voda, která je nejběžnější a také nejvíce zastoupenou ingrediencí většiny produktů. 

IMG_6815 (1)

Výrobní laboratoř Evergetikonu se nachází ve Skalani, což je oblast poblíž známého Mínojského paláce Knossos. Jedná se stále o manufakturní společnost, která se rozhodla vyvíjet a vyrábět 100% přírodní produkty, vysoké kvality s malým počtem šarží, neustálým výzkumem, přísným výběrem ingrediencí a pečlivým sledováním výrobního procesu. 

Majitelé značky Evergetikon říkají, že jejich produkty jsou dílem přírody, slunce a světla. Řecko se řadí na první místo s největší biodiverzitou v Evropě. Příroda a rostliny jsou zde stále divoké a staletími nezměněné. Síla krétských bylin je výjimečná. Hory, mořský vzduch, slunce, panenské prostředí, to vše propůjčuje přírodním ingrediencím použitým v produktech Evergetikon velikou účinnost a blahodárnost. 

3

Shrneme-li účinnost a zaměření produktů Evergetikon do pár slov, bylo by to:

HARMONIZACE - ROVNOVÁHA - POSÍLENÍ

s přirozeným výsledkem a důrazem na ZDRAVÍ – KRÁSU – MLADISTVOST